RADIO

live radio icon

ΤΩΡΑ:  

overfm.gr | La Liga | Έλτσε – Οσασούνα 2-2: «Αυτοκτονική» η Οσασούνα

Η Οσασούνα ήταν αρκετά καλύτερη της Έλτσε στη μεταξύ τους αναμέτρηση, ωστόσο οι δύο ομάδες έμειναν στο 2-2

Η Οσασούνα ήταν μακράν καλύτερη της Έλτσε καθ’όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης και βρέθηκε δύο φορές μπροστά στο σκορ, ωστόσο εν τέλει οι δύο ομάδες έμειναν στο 2-2. Μάλιστα, η Οσασούνα με αυτό το αποτέλεσμα θα παραμείνει για ακόμη μία αγωνιστική κάτω από την επίκινδυνη ζώνη με μόλις 12 πόντους σε 14 ματς, ενώ η Έλτσε είναι 15η με 15 βαθμούς.

Στο πρώτο μέρος, οι φιλοξενούμενοι μπήκαν πολύ δυνατά και είχαν τεράστια ευκαιρία με τον Μπράσανατς στο 4′. Μάλιστα, μόλις έξι λεπτά αργότερα, ευτύχησαν να πάρουν και προβάδισμα στο σκορ, με τον Ρούμπεν Γκαρσία να «εκτελεί» τον Μπαντία με εξαιρετικό τελείωμα. Στη συνέχεια, η Οσασούνα είχε μερικές καλές ευκαιρίες ακόμη, ωστόσο δεν μπόρεσε να διπλασίασει το προβάδισμά της.

Με την έναρξη της επανάληψης, οι οικοδεσπότες έφεραν άμεσα το παιχνίδι στα ίσια (47′), με την πρώτη τους ουσιαστικά ευκαιρία στο παιχνίδι, με σκόρερ τον Φιντέλ, με τυχερό γκολ. Παρ’όλα αυτά, η Οσασούνα συνέχισε να κυριαρχεί στον αγωνιστικό χώρο και μπόρεσε να πάρει εκ νέου «κεφάλι» στο σκορ στο 64ο λεπτό, με τον Γκαρσία αυτή τη φορά να «σερβίρει» και τον Μπράσανατς να γράφει το 2-1, ολοκληρώνοντας την όμορφη αντεπίθεση της ομάδας του.

Ωστόσο, η… «αυτοκτονική» Οσασούνα δεν μπόρεσε να διατηρήσει το προβάδισμά της και ισοφαρίστηκε για δεύτερη φόρα από την Έλτσε. Στο 78′, ο Καρίγιο εκμεταλλεύτηκε τα συνεχόμενα λάθη στην άμυνα της φιλοξενούμενης ομάδας και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα, διαμορφώνοντας το τελικό 2-2. Οι φιλοξενούμενοι ολοκλήρωσαν την αναμέτρηση με δέκα ποδοσφαιριστές, λόγω αποβολής του Πέρεζ με δεύτερη κίτρινη κάρτα στις καθυστερήσεις.

Oι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Έλτσε: Μπαντία, Βερντού, Κάλβ0 (Ροντρίγκεζ 48′), Σάντσεζ (Καρίγιο 76′), Μπαραγάν, Μαρκόνε, Ριγκόνι, Φιντέλ, Μορέντε (Σάντσεζ 46′), Χοσάν (Νίνο 46′), Μπογιέ

Οσασούνα: Ρούμπεν, Γκαρσία Ντ., Γκαρσία Ου., Κρουθ, Ρονκάλια, Τόρες, Μπράσανατς (Κάλβο 74′), Μονκαγιόλα (Όιερ 60′), Πέρεζ, Γκαρσία Ρ., Καλέρι


vstore.gr overfm
vstore workstation



PLANET SPORTS