RADIO

live radio icon

ΤΩΡΑ:  

overfm.gr | Φάκου | To περιοδικό People ανακήρυξε τον πιο σέξυ άνδρα για το -πολύπαθο- 2020

Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά ο πιο σέξι τύπος είναι μαύρος. Στηρίζουμε. Γράφει η Έλενα Φάκου. Θα μπορούσε να αναρωτηθεί κανείς, που βρήκε φέτος την όρεξη το περιοδικό People να ανακηρύξει όπως κάθε χρόνο τον πιο σέξυ άνδρα για το τρέχον έτος, το οποίο δε σταματά να μας ταλαιπωρεί σε κάθε δυνατό επίπεδο- και ακόμα έχουμε […]

Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά ο πιο σέξι τύπος είναι μαύρος. Στηρίζουμε. Γράφει η Έλενα Φάκου.

Θα μπορούσε να αναρωτηθεί κανείς, που βρήκε φέτος την όρεξη το περιοδικό People να ανακηρύξει όπως κάθε χρόνο τον πιο σέξυ άνδρα για το τρέχον έτος, το οποίο δε σταματά να μας ταλαιπωρεί σε κάθε δυνατό επίπεδο- και ακόμα έχουμε άλλες 43 ολόκληρες ημέρες μπροστά μας μέχρι να φύγει.

Κι όμως το People, ανακοίνωσε και φέτος τον πιο σέξυ άνδρα όπως κάνει κάθε χρόνο, ο οποίος πήρε τη σκυτάλη του sexiness από τον τραγουδιστή και συνθέτη Τζον Λέτζεντ. Πρόκειται λοιπόν για τον ηθοποιό Μάικλ Μπ. Τζόρνταν, o oποίος ενσάρκωσε  το ρόλο του Άδωνι στην ταινία “Creed”, στην οποία ο νεαρός πυγμάχος είναι γιος του θρυλικού Αpollo Creed που θυμόμαστε μέσα από τα εμβληματικά Rocky.

O 33χρονος αφροαμερικανός πόζαρε στο εξώφυλλο του νέου τεύχους και συνόδευσε την φωτογραφία του με την εξής ατάκα: «Αυτό είναι το μωρό μου, θα λέει η γιαγιά μου κοιτάζοντας από ψηλά. Σε ευχαριστώ People που με ανακήρυξες τον πιο σέξι άνδρα του 2020».

 

 

Ο Μάικλ Μπ. Τζόρνταν, συμμετείχε ενεργά στο κίνημα «Black Lives Matter» και δραστηριοποιείται στην μεγάλη και μικρή οθόνη από το 1999. Έγινε γνωστός με το ρόλο του Οσκαρ Γκραντ στο «Fruitvale Station» (2013), την αληθινή ιστορία του 22χρονου Αφροαμερικανού που σκότωσαν λευκοί αστυνομικοί στον σιδηροδρομικό σταθμό του Όκλαντ την πρωτοχρονιά του 2009. Το ποπ είδωλο Μπίλι Άιλις, έχει δηλώσει για τον Μάικλ πως θα πρέπει να είναι ο επόμενος Τζέιμς Μποντ, καθώς πιστεύει ότι ο καλύτερος συνεχιστής του ρόλου- πολύ καλή ιδέα Μπίλι, αυτός θα ήταν ένας σπουδαίος πρώτος μαύρος Τζέιμς Μποντ.

Όσον αφορά στους υπόλοιπους υποψηφίους για τον τίτλο που τελικά κέρδισε ο Μάικλ, αυτοί ήταν πολύ ωραίοι τύποι. Αναφέρουμε χαρακτηριστικά τους Τζάρεντ Λέτο, Τζέιμι Ντόρναν, Κρις Έβας, Ρομπερτ Πάτινσον, Κρις Χεμσγουόρθ, Ίντρις Έλμπα, Ράιαν Ρέινολντς, Τομ Χάρντι και Κρις Πρατ, κάτι που δείχνει πως ο ανταγωνισμός ήταν πολύ υψηλός και ο Μάικλ είχε πολύ δυνατές υποψηφιότητες απέναντί του.

 


vstore.gr overfm
vstore workstation



PLANET SPORTS