RADIO

live radio icon

ΤΩΡΑ:  

overfm.gr | Super League 1 | Παναθηναϊκός: Το τεράστιο πρόβλημα της διασποράς ψευδών ειδήσεων

Από το Τριφύλλι διέψευσαν κατηγορηματικά το επεισόδιο με Μπουζούκη, πριν το ματς με τον Ατρόμητο, ωστόσο το πρόβλημα είναι άλλο, άλυτο, που δυστυχώς διαιωνίζεται.

Ο Παναθηναϊκός ορθώς αντέδρασε για το περιστατικό με τον Γιάννη Μπουζούκη, που είδε το φως της δημοσιότητας σε μερίδα του Τύπου. Σύμφωνα με αυτό ο Έλληνας μεσοεπιθετικός και άλλος ένας παίκτης των Πράσινων έφυγαν από το υποχρεωτικό φαγητό της ομάδας παραμονές του αγώνα με τον Ατρόμητο για το Πρωτάθλημα, βρίζοντας!

Οι Πράσινοι διέψευσαν τα… βρισίδια και διευκρίνισαν ότι το φαγητό πριν τα ματς δεν είναι υποχρεωτικό για όσους είναι εκτός αποστολής (όπως ο Μπουζούκης απέναντι στους Περιστεριώτες). Τονίζοντας ότι πριν τα παιχνίδια οι περισσότεροι, εκτός αποστολής, ποδοσφαιριστές φεύγουν -χωρίς να καθίσουν για φαγητό- από το προπονητικό κέντρο. Άνθρωποι του Παναθηναϊκού, μάλιστα, σχολίασαν πολύ σκληρά τα εν λόγω δημοσιεύματα.

Ο θυμωμένος Γιώργος Δώνης και η… κηδεία!

Δεν είναι η πρώτη φορά, τα τελευταία χρόνια, που η ΠΑΕ Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει με διαψεύσεις τέτοια ζητήματα διαρροών. Κατηγορηματικά και σε όλους τους τόνους, αλλά το κακό συνεχίζεται! Πιο τρανταχτό παράδειγμα αυτό στην εκκίνηση της περυσινής σεζόν, όταν αντίστοιχα δημοσιεύματα είχαν διαρρεύσει στον Τύπο, πώς ο τότε τεχνικός της ομάδας Γιώργος Δώνης δεν βγήκε για προπόνηση στο Κορωπί, επειδή ήταν δυσαρεστημένος με την αγωνιστική κατάσταση ορισμένων ποδοσφαιριστών του.

Την ίδια ημέρα, ο Δώνης δεν είχε πάει καν στην προπόνηση της ομάδας -κατόπιν σχετικής άδειας από την ΠΑΕ- λόγω του ότι είχε μία κοινωνική υποχρέωση. Συγκεκριμένα έδωσε το «παρών» σε κηδεία εκλιπόντα από το φιλικό του περιβάλλον! Αυτή ήταν η πραγματικότητα, καμία σχέση, φυσικά, με το τι βγήκε στον Τύπο. Το «τρένο» έφυγε, τα προβλήματα διαρροών, όμως, και διαστρέβλωσης της πραγματικότητας συνεχίζονται στο Τριφύλλι που καλείται να βρει μία λύση σε αυτό το θέμα που διαιωνίζεται. Εκτός και αν οι εκάστοτε εκπρόσωποι του Τύπου, από το μυαλό τους αναπαράγουν τέτοιες ειδήσεις που κάνουν κακό στο κλαμπ.


vstore.gr overfm
vstore workstation



PLANET SPORTS