RADIO

live radio icon

ΤΩΡΑ:  

overfm.gr | Basket League | Μακ: «Έχω αντιληφθεί πλέον το ευρωπαϊκό παιχνίδι»

Ο Σέλβιν Μακ έκανε τις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης του Παναθηναϊκού.

Τις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης του Παναθηναϊκού έκανε ο Σέλβιν Μακ. Ο Αμερικανός γκαρντ τόνισε ότι είναι χαρούμενος που θα φορέσει την πράσινη φανέλα, ενώ υποστήριξε ότι στόχος του είναι να βοηθήσει την ομάδα να πετύχει τους στόχους της.

«Είμαι πολύ ενθουσιασμένος με την ευκαιρία που θα έχω να αγωνιστώ στον Παναθηναϊκό. Είναι ένα σπουδαίο κλαμπ με μεγάλη ιστορία. Ανυπομονώ να ξεκινήσω τις προπονήσεις με τους νέους μου συμπαίκτες. Γνωρίζω αρκετούς εξ’ αυτών και περιμένω να τους δω και να παίξω μαζί τους» , δήλωσε αρχικά στο paobc.gr.

Όσο για τους προσωπικούς του στόχους τόνισε: «Στόχος μου είναι να κερδίζω. Αυτός θα είναι ο δεύτερος χρόνος μου στην Ευρώπη. Πλέον έχω αντιληφθεί τον τρόπο παιχνιδιού εδώ, που είναι κάπως διαφορετικός σε σχέση με την Αμερική. Είμαι αποφασισμένος να δουλέψω πολύ και να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της. Αυτό που μπορώ να πω είναι ότι θα αγωνιστώ σκληρά σε κάθε προπόνηση και σε κάθε ματς.

Δεν αποτελεί στόχο μου να σκοράρω 20 πόντους και να μοιράζω διψήφιο αριθμό ασίστ σε κάθε ματς, αλλά να κάνω ό,τι μου ζητήσει ο κόουτς προκειμένου να βοηθήσω την ομάδα μου. Το κάθε παιχνίδι είναι διαφορετικό και θα πρέπει να μπορείς να προσαρμόζεσαι στις απαιτήσεις του».

Πηγή: ebasket.gr 


vstore.gr overfm
vstore workstation



PLANET SPORTS