RADIO

live radio icon

ΤΩΡΑ:  

overfm.gr | La Liga | Ο Μέσι «καθάρισε» την Μπέτις (5-2)

Η Μπαρτσελόνα δυσκολεύτηκε για ένα ημίχρονο, αλλά ο Λιονέλ Μέσι μπήκε ως αλλαγή και «καθάρισε» το ματς με την Μπέτις.

Ένα πολύ ωραίο παιχνίδι διεξήχθη στο άδειο «Καμπ Νόου» ανάμεσα σε Μπαρτσελόνα και Μπέτις, το οποίο βρήκε νικητές τους Καταλανούς με 5-2 με πρωταγωνιστή τον Λιονέλ Μέσι.

Ο Αργεντινός σούπερ σταρ ήταν στον πάγκο για πρώτη φορά εδώ κι ένα χρόνο στο ισπανικό πρωτάθλημα, ωστόσο μπήκε ως αλλαγή στο 46′ και άλλαξε εντελώς τη ροή του παιχνιδιού με δύο γκολ.

Το ματς ξεκίνησε με την Μπαρτσελόνα να μην έχει στη σύνθεσή της τον Λιονέλ Μέσι, αλλά οι Καταλανοί μπήκαν «φουριόζοι» στο γήπεδο και απείλησαν στο πρώτο δεκάλεπτο την εστία του Μπράβο με τους Γκριεζμάν και Φατί. Τελικά, στο 22′ η Μπαρτσελόνα άνοιξε το σκορ με υπέροχο σουτ του Ουσμάν Ντεμπελέ. Στο 32′ οι Καταλανοί κέρδισαν πέναλτι, το οποίο ανέλαβε να εκτελέσει ο Γκριεζμάν. Ο Γάλλος ωστόσο νικήθηκε από τον Κλαούντιο Μπράβο. Σαν να μην έφτανε αυτό για την Μπαρτσελόνα, στο 45΄ο Σανάμπρια βγήκε στην κόντρα και πλάσαρε εύστοχα κάνοντας το 1-1.

Ο Κούμαν ,βλέποντας τα δύσκολα να έρχονται, πέρασε ως αλλαγή τον Μέσι στο 46′ αντί του Φατί και δικαιώθηκε για την επιλογή του. Στο 48′ ο Μέσι έκανε μαγική προσποίηση στη σέντρα του Άλμπα και ο Γκριεζμάν από κοντά έκανε το 2-1. Στο 60′ η Μπαρτσελόνα κέρδισε πέναλτι, ενώ αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη ο Μαντί. Ο Μέσι εκτέλεσε εύστοχα κι έκανε το 3-1. Παρά το γεγονός πως η Μπέτις έπαιζε με 10, η ομάδα της Ανδαλουσίας μείωσε σε 3-2 στο 73′ με τον Λορέν κι έδωσε νέο ενδιαφέρον στο ματς. Ωστόσο, ο Μέσι στο 82′ μετά από ασίστ του Ρομπέρτο έκανε το 4-2 και «κλείδωσε» τη νίκη για την ομάδα του. Το τελικό σκορ διαμορφώθηκε μετά από γκολ του Πέδρι στο 90′.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Μπαρτσελόνα (Κούμαν) :Τερ Στέγκεν, Ρομπέρτο, Πικέ, Λενγκλέ, Άλμπα, Μπουσκέτς(86′ Πιάνιτς), Ντε Γιονγκ, Φατί(46′ Μέσι), Ντεμπελέ(66′ Τρινκάο), Πέδρι, Γκριεζμάν(78′ Μπρέϊθγουειτ)

Μπέτις (Πελεγκρίνι): Μπράβο, Έμερσον, Μαντί(κόκκινη 60′), Μπάρτρα, Μορένο(71′ Λορέν), Καρβάλιο, Ροντρίγκες, Κανάλες(86′ Ρόδρι), Χοακίν(63′ Γκαρσία), Τέγιο( 63’Ρουίθ), Σανάμπρια

 


vstore.gr overfm
vstore workstation



PLANET SPORTS