RADIO

live radio icon

ΤΩΡΑ:  

overfm.gr | Super League 1 | Παναθηναϊκός: Αποστολή με Βιγιαφάνιες!

Την πρώτη του παρουσία στην αποστολή των Πράσινων φέτος, σε επίσημο ματς, θα κάνει ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός με τη Λαμία.

Eίδηση αποτελεί η συμμετοχή του Λούκας Βιγιαφάνιες στην αποστολή του αγώνα του Παναθηναϊκού, στη Λαμία, για την 7η αγωνιστική της Super League Interwetten. Ο Αργεντινός ξεπέρασε τους μυικούς τραυματισμούς που τον ταλαιπωρούν και αναμένεται να πάρει χρόνο συμμετοχής, όχι ως βασικός, στη Φθιώτιδα. Έτσι ο «Βίγια» θα βοηθήσει για πρώτη φορά το Τριφύλλι φέτος σε επίσημο ματς, με τον Λάζλο Μπόλονι να είναι ευχαριστημένος από την εξέλιξη αυτή.

Αναλυτικά η λίστα του Ρουμάνου τεχνικού απαρτίζεται από τους Διούδη, Ξενόπουλο, Χριστογεώργο, Σένκεφελντ, Σάντσες, Καραγιάννη, Πούγγουρα, Ζαγαρίτη, Σαβιέρ, Χατζηγιοβάνη, Βιγιαφάνιες, Σερπέζη, Κουρμπέλη, Αϊτόρ, Αλεξανδρόπουλο, Μολό, Μαουρίσιο, Μακέντα, Καρλίτος, Εμμανουηλίδη και Καμπετσή.

Εκτός είναι οι ασθενείς Μαυρομμάτης (έκανε γυμναστήριο την Παρασκευή) και Αντονίτο, οι τραυματίες Μπουζούκης, Χουάνκαρ, Αγιούμπ, Χατζηθεοδωρίδης, Βέλεθ και Ιωαννίδης. Φυσικά δεν υπολογίζεται ο Κονάν, που κόπηκε πρόσφατα από τη δοκιμή του στη Λεγανιές. Κανονικά υπολογίζονται Αλεξανδρόπουλος, Σαβιέρ, Πούγγουρας και Κουρμπέλης, οι οποίοι για διαφορετικούς λόγους έχασαν ορισμένες προπονήσεις μέσα στην εβδομάδα.

Το πρόγραμμα της Παρασκευής (30/10) περιελάμβανε προθέρμανση, ασκήσεις πέντε εναντίον δύο και παιχνίδι στο μισό γήπεδο.


vstore.gr overfm
vstore workstation



PLANET SPORTS