RADIO

live radio icon

ΤΩΡΑ:  

overfm.gr | Europa League | Βαγιέχο: «Στόχος μας οι τρείς βαθμοί κόντρα στον ΠΑΟΚ»

Αυτά είπε ο κεντρικός αμυντικός της ισπανικής ομάδας για την αυριανή αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ.

Ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει αύριο την Γρανάδα εκτός έδρας για την δεύτερη αγωνιστική των ομίλων του Europa League. Η ομάδα της Θεσσαλονίκης θέλει να κάνει την πρώτη της νίκη στην διοργάνωση μετά την ισοπαλία με την Ομόνοια στην Τούμπα.

Ο νεαρός στόπερ των γηπεδούχων, Χεσούς Βαγιέχο σε δηλώσεις του αναφέρθηκε στο παραπάνω παιχνίδι και τόνισε πως η Γρανάδα έχει στόχο μόνο την νίκη.

Αναλυτικά τα όσα είπε : «Για μας το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ είναι πολύ σημαντικό καθώς θέλουμε να πάρουμε άλλους τρεις βαθμούς για να βάλουμε τις βάσεις για την πρόκριση στην επόμενη φάση. Ο καθένας από εμάς έχει ετοιμαστεί για το παιχνίδι, αλλά έχουμε ετοιμαστεί και ως σύνολο. Φυσικά και με ενδιαφέρει η προσωπική μου απόδοση, αλλά όχι περισσότερο από αυτή της ομάδας. Μια καλή εμφάνιση του συνόλου είναι αυτή που μεγεθύνει την απόδοση του καθενός, την φωτίζει περισσότερο».

Στην συνέχεια ο Βαγιέχο πρόσθεσε : «Είναι άσχημο που δεν θα υπάρχει κόσμος στο γήπεδο. Ότι έχουμε πετύχει μέχρι τώρα θα είχε πολλαπλασιαστεί επί τρία αν είχαμε τους φιλάθλους στο πλευρό μας».

 

Ετικέτες:

vstore.gr overfm
vstore workstation



PLANET SPORTS