RADIO

live radio icon

ΤΩΡΑ:  

overfm.gr | Europa League | Μαρτίνεθ: «Δύσκολος αντίπαλος ο ΠΑΟΚ»

Αυτά είπε στην συνέντευξη τύπου πριν το παιχνίδι με την ομάδα της Θεσσαλονίκης ο έμπειρης τεχνικός της Γρανάδα.

Με πολύ κολακευτικά λόγια μίλησε για τον ΠΑΟΚ ο προπονητής της Γρανάδα, Ντιέγκο Μαρτίνεθ, ενώ τόνισε πως πρόκειται για μια έμπειρη ομάδα που θα δυσκολέψει αρκετά τους παίκτες του.

Αναλυτικά τα όσα είπε : «Πρόκειται για μια πολύ μεγάλη ομάδα, είδαμε τι έκανε στο Champions League. Άφησε πίσω πολύ μεγάλες ομάδες όπως η Μπενφίκα και η Μπεσίκτας και ξέρει να κινείται σε πολλά και διαφορετικά επίπεδα. Ξέρει να αμύνεται καλά, παίζει με πέντε στην άμυνα, έχει ένα εξαιρετικό σύνολο, είναι ένας πολύ δυνατός αντίπαλος. Ο ΠΑΟΚ είναι εξοικειωμένος στα παιχνίδια τα ευρωπαϊκά, έχει μεγάλες εμπειρίες σε τέτοια παιχνίδια».

Σε ότι έχει να κάνει με το πως περιμένει τον ΠΑΟΚ στον αγωνιστικό χώρο πρόσθεσε : «Ο ΠΑΟΚ έχει την ικανότητα να παίζει ένα παιχνίδι με πολλά διαφορετικά συστήματα. Αν κάνουμε την ανάλυσή μας για τα παιχνίδια στα προκριματικά, είδαμε ότι έκανε διαφορετικά παιχνίδια. Παίζει με τρεις κεντρικούς αμυντικούς με πολύ δυναμικό τρόπο. Είδαμε όλα τα ματς του ΠΑΟΚ. Μην ξεχνάμε ότι πρόκειται για μια από τις πιο μεγάλες ελληνικές ομάδες. Θα είναι δύσκολο παιχνίδι σίγουρα, ο ΠΑΟΚ απέκλεισε τη μεγάλη Μπενφίκα».

Στη συνέχεια ο παίκτης της Γρανάδα που έχει δοθεί ως δανεικός από την Ρεάλ Μαδρίτης , Χεσούς Βαγιέχο ανέφερε : «Είναι μια πολύ μεγάλη στιγμή για εμάς αυτός ο αγώνας με τον ΠΑΟΚ. Είναι ανεπανάληπτες οι στιγμές, ήθελα από την πρώτη στιγμή να έρθω στην Γρανάδα και να βοηθήσω. Οι επιδιώξεις μου δεν είναι μόνο προσωπικές, αλλά πώς να βοηθήσω το σύνολο για να κάνει το κάτι παραπάνω. Στόχος μας είναι να μπούμε στο ματς αύριο και να ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις που υπάρχουν.»

Τέλος ο νεαρός στόπερ για την κούραση και τα συνεχόμενα παιχνίδια υπογράμμισε : «Ερχόμαστε με πολύ μεγάλη όρεξη, είμαστε ενθουσιασμένοι, αντιμετωπίζαμε μια απαιτητική εβδομάδα αλλά αντιμετωπίζουμε τον ΠΑΟΚ με σχετική κούραση και φθορά, ωστόσο, αυτό μπορούμε να το ξεπεράσουμε με τον ενθουσιασμό μας. Παίζουμε απέναντι σε μια πολύ μεγάλη ελληνική ομάδα και θα γίνει ένα σημαντικό παιχνίδι σίγουρα».


vstore.gr overfm
vstore workstation



PLANET SPORTS