RADIO

live radio icon

ΤΩΡΑ:  

overfm.gr | Super League 1 | Έχει καλή παράδοση από το 2006 ο Ολυμπιακός

Δείτε τα στατιστικά για τον αγώνα του Ολυμπιακού με τον Ατρόμητο για την 5η αγωνιστική της Super League Interwetten.

Η ομάδα του Ολυμπιακού θα αντιμετωπίσει απόψε στις 20:30 στο Γ. Καραϊσκάκης τον Ατρόμητο για την 5η αγωνιστική της Super League Interwetten. Οι «Ερυθρόλευκοι» προέρχονται από μια επεισοδιακή ισοπαλία από τους «Ζωσιμάδες» , ενώ  οι παίκτες του Νταμίρ Κάναντι κατάφεραν να πάρουν μια μεγάλη νίκη απέναντι στην ΑΕΚ στο Περιστέρι.

Οι Πειραιώτες βάσει τον τελευταίων τριών παιχνιδιών όπου έχουν αναμετρηθεί με τους  «Περιστεριώτες» μετρούν δύο νίκες και μια ήττα.  Οι πρωταθλητές Ελλάδος είχαν κερδίσει τον περασμένο Οκτώβριο με 2-0 στην έδρας τους για την 10η αγωνιστική του Πρωταθλήματος με τους σκόρερ να είναι οι Ντάνιελ Ποντένσε και Χιλαλ Σουντανί στο 60ο και στο 62ο λεπτό της αναμέτρησης.

Όσον αφορά τα υπόλοιπα παιχνίδια, τρίποντο είχαν πάρει  και τον Μάρτιο του 2019 οι παίκτες του Πέδρο Μαρτίνς με τον Κουλούρη αρχικά να ανοίγει το σκορ για τους  «Μπλε»  και στην συνέχεια την ανατροπή να την κάνουν οι Γκιλιέρμε και Μπουχαλάκης.

Η πιο πρόσφατη νίκη του Ατρομήτου στο Φαληρικό γήπεδο ήταν το 2017 όταν ο Παπέ Αμπού Σισέ έβαλε αυτογκόλ ύστερα από ενέργεια που πήγε να κάνει ο Κιβρακίδης. Τέλος, συνολικά ο Ολυμπιακός έχει 16 νίκες στην έδρα του, 1 ισοπαλία και δύο ήττες με την παράδοση να είναι υπέρ του από το 2006.


vstore.gr overfm
vstore workstation



PLANET SPORTS