RADIO

live radio icon

ΤΩΡΑ:  

overfm.gr | ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ | Παγκόσμιο σοκ από τον αποκεφαλισμό καθηγητή στο Παρίσι – Είχε δείξει σκίτσα του Μωάμεθ στην τάξη

Νέα στοιχεία για το έγκλημα στο Παρίσι. Νεκρός ο δράστης από τα πυρά της αστυνομίας. Καθηγητής σε κολέγιο το θύμα που αποκεφαλίστηκε. Είχε δείξει σκίτσα του Μωάμεθ στους μαθητές του αναφέρουν οι τελευταίες πληροφορίες.

Ο καθηγητής που δέχτηκε επίθεση με μαχαίρι και αποκεφαλίστηκε σήμερα το απόγευμα έξω από το Παρίσι είχε δείξει στους μαθητές, στην τάξη του, σκίτσα του προφήτη Μωάμεθ, ανέφερε μια αστυνομική πηγή. Σύμφωνα με έναν εκπρόσωπο της αστυνομίας, ο δράστης σκοτώθηκε επίσης, αφού τον πυροβόλησαν αστυνομικοί σε μικρή απόσταση από το σημείο της επίθεσης.

Μια δικαστική πηγή επιβεβαίωσε στο Γαλλικό Πρακτορείο ότι ο δράστης αποκεφάλισε το θύμα του, κάτι που είχε διαψεύσει αρχικά η αστυνομία, και ότι στη συνέχεια έπεσε νεκρός από τα πυρά των αστυνομικών. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο δράστης ήταν οπλισμένος με ένα μαχαίρι και ένα όπλο, πιθανότατα μια επαναληπτική καραμπίνα.

Το θύμα ήταν καθηγητής ιστορίας σε ένα κολέγιο του Κονφλάν-Σεντ-Ονορέ.

Πηγή: Dikaiologitika.gr

Ετικέτες:

vstore.gr overfm
vstore workstation



PLANET SPORTS