RADIO

live radio icon

ΤΩΡΑ:  

overfm.gr | Γ' Εθνική | Ανακοίνωσε Πετρόπουλο η Ηλιούπολη

Μεγάλη μεταγραφή πραγματοποίησε η ομάδα της Γ.Σ. Ηλιούπολης αποκτώντας τον 34χρονο επιθετικό Αντώνη Πετρόπουλο.

Ένας παλιός γνώριμος από τα γήπεδα της Σούπερ Λίγκ θα αγωνιστεί στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής και πιο συγκεκριμένα στην ομάδα της Ηλιούπολης. Ο Αντώνης Πετρόπουλος ανακοινώθηκε και επίσημα το πρωί της Παρασκευής από την ομάδα των Νοτίων Προαστίων και αναμένεται να ενταχθεί σύντομα στο ρόστερ.

Ο 34χρονος επιθετικός είχε αγωνιστεί στο παρελθόν σε ΑΕΚ, ΟΦΗ, Παναθηναϊκό, Απόλλων Σμύρνης καθώς και στην Serie B για λογαριασμό της Μπαρί. Επιπλέον η τελευταία και πρόσφατη ομάδα που αγωνιζόταν ήταν ο Εθνικός Πειραιώς.

Αναλυτικά η επίσημη ανακοίνωση της ομάδας

«Η επιτροπή ποδοσφαίρου του ΓΣ Ηλιούπολης ανακοινώνει ακόμη μια σημαντική μεταγραφή λίγες ώρες πριν την επίσημη έναρξη της σεζόν.

Συγκεκριμένα τη φανέλα του Ήλιου θα φοράει ο Αντώνης Πετρόπουλος μέχρι το τέλος της σεζόν.

Ο 34χρονος επιθετικός συμμετείχε στις προπονήσεις της ομάδας μας το τελευταίο διάστημα και μετά από προσέγγιση που έγινε απάντησε θετικά προκειμένου να αποτελέσει αρωγός στη νέα προσπάθεια.

Ασφαλώς με την προσωπικότητα, την εμπειρία του και το ταπεραμέντο του, ο Πετρόπουλος θα βοηθήσει σημαντικά την ομάδα στο στόχο που έχει θέσει.

Με την κίνηση αυτή, η επιτροπή ποδοσφαίρου δείχνει την πρόθεση της να κάνει τις υπερβάσεις που απαιτούνται προκειμένου ο Ήλιος να είναι πρωταγωνιστής και πάλι,

Ο διεθνής επιθετικός με τις εθνικές ομάδες Νέων και Ελπίδων, δε χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις καθώς είναι γνωστός για τη μεγάλη του καριέρα στα Ελληνικά γήπεδα, οπού έχει αγωνισθεί μεταξύ άλλων στον Παναθηναϊκό (Super League, Champions League, Europa League), OΦΗ, ΑΕΚ, Απόλλων Σμύρνης, Πλατανιά, Bari (Serie B’), AΕΛ Καλλονής, Δόξα Δράμας, Ασπρόπυργο, Αιγάλεω με τελευταίο σταθμό την Γ’ Εθνική και τον Εθνικό Πειραιά ».


vstore.gr overfm
vstore workstation



PLANET SPORTS