RADIO

live radio icon

ΤΩΡΑ:  

overfm.gr | Εθνικές Ομάδες | Σανιόλ: «Ελπίζω να παίξουμε στα επόμενα παιχνίδια όπως με την Σουηδία» [vid]

Σανιόλ: Την επιθυμία του να παίξει η ομάδα του όπως και στο παιχνίδι με την Σουηδία εξέφρασε ο προπονητής της Εθνικής Γεωργίας.

Για τον προσεχή αγώνα με την Ισπανία, μίλησε ο προπονητής της Γεωργίας Βίλι Σανιόλ. Ο Γάλλος τεχνικός ανέφερε πως είναι ικανοποιημένος με την εικόνα της ομάδας του ενάντια στην Σουηδία και εξέφρασε την επιθυμία του να δει το ίδιο πρόσωπο και στους επόμενους αγώνες του ομίλου. «Δεν ήταν εύκολο να παίξω το πρώτο μου παιχνίδι σε έναν τέτοιο αγώνα, αλλά νομίζω ότι οι παίκτες μου τα πήγαν καλά και είμαι ικανοποιημένος. Παίξαμε καλά στη Σουηδία και τώρα περιμένω το ίδιο να γίνει και με την Ισπανία. Οι αλλαγές στη εντεκάδα δεν έχουν αποφασιστεί ακόμη, αλλά όποιος και να παίξει θα τα δώσει όλα. Κόντρα στην Σουηδία δεν μπορούσαμε να πετύχουμε γκολ, κάτι που έκανε ο αντίπαλος, με αποτέλεσμα να πάρει τη νίκη. Θέλω η ομάδα να επιδείξει την ίδια πειθαρχία και πνεύμα στο μέλλον όπως και με τη Σουηδία. Αν τα καταφέρουμε, τότε είμαι αισιόδοξος».

Αξίζει να σημειωθεί πως η Γεωργία ηττήθηκε με 1-0 από την Σουηδία στο πρώτο παιχνίδι του ομίλου για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου, σε ένα όμιλο που βρίσκεται και η Εθνική μας ομάδα. Mε αυτόν τον τρόπο, και με την ισοπαλία της Ελλάδας στην έδρα της Ισπανίας, η Γεωργία βρίσκεται στην τελευταία θέση της βαθμολογίας, μαζί με το Κόσοβο το οποίο δεν αγωνίστηκε, καθώς είχε ρεπό.

 


vstore.gr overfm
vstore workstation



PLANET SPORTS