RADIO

live radio icon

ΤΩΡΑ:  

overfm.gr | Basket League | Λημνιάτης: «Οι ατυχίες μας συσπειρώνουν»

Όσα ανέφερε ο Γιώργος Λιμνιάτης για το παιχνίδι με τον «Γηραιό», αφού προς ώρας δεν υπάρχει κάποια επίσημη ανακοίνωση από πλευράς ΕΣΑΚΕ για αναβολή.

Μετά το νέο κρούσμα κορωνοϊού που προέκυψε στην ΑΕΚ, όλα δείχνουν πως η «Ένωση» θα παραταχθεί απέναντι στον Ηρακλή με μόλις 9 παίκτες (οι υπόλοιποι είναι τραυματίες), για την αναμέτρηση της 18ης αγωνιστικής της Basket League (20/03, 17:00, ΟΑΚΑ).

Ο συνεργάτης του Ηλία Παπαθεοδώρου, Γιώργος Λημνιάτης, μίλησε για το παιχνίδι με τον «Γηραιό», αφού προς ώρας δεν υπάρχει κάποια επίσημη ανακοίνωση από πλευράς ΕΣΑΚΕ για αναβολή.

:Για την προσεχή αναμέτρηση δήλωσε «Αντιμετωπίζουμε αύριο τον Ηρακλή. Είναι μία ομάδα, της οποίας το ρόστερ δεν συμβαδίζει με την έως τώρα πορεία της. Θα μπορούσε να βρίσκεται σε καλύτερη βαθμολογική θέση με βάση την ποιότητα, που διαθέτει. Σε σχέση με την ομάδα, που αντιμετωπίσαμε στον πρώτο γύρο, στη Θεσσαλονίκη, υπάρχουν ποιοτικές αλλαγές με αποτέλεσμα ο Ηρακλής να έχει δυναμώσει κι άλλο. Ξέρουμε τα δυνατά σημεία του ως προς το ρόστερ, όπως είναι οι Χάγκινς, Χάτσερ, Χάνλαν στη περιφέρεια, ο Καββαδάς στη ρακέτα. Διαθέτει επίσης παίκτες, που μπορούν να παίξουν μακριά από το καλάθι, όπως οι Ίμπανκς και Ενεχιόνια. Όλα αυτά πρέπει να τα προσέξουμε».

Για τα συσσωρευμένα προβλήματα που έχουν προκύψει στην ομάδα το τελευταίο διάστημα: «Από την άλλη, εμείς αντιμετωπίζουμε τον τελευταίο καιρό πολλά προβλήματα τραυματισμών και απουσίες ελέω κορωνοϊού. Μάλιστα, σήμερα προστέθηκε ακόμη ένα κρούσμα. Οι ατυχίες δεν αποτέλεσε ποτέ βέβαια δικαιολογία για την ομάδα μας. Ίσα ίσα, κάτι τέτοιο – όπως φαίνεται – μας συσπειρώνει ώστε να ανταπεξέλθουμε. Επομένως, παρά το γεγονός, ότι δεν είχαμε πολύ χρόνο να προετοιμαστούμε, πρέπει να είμαστε σοβαροί και προσηλωμένοι στο πλάνο μας. Πιστεύω, ότι αν παρουσιάσουμε το πρόσωπο των τελευταίων αγώνων είναι ξεκάθαρα δικό μας θέμα το πως θα εξελιχθεί το παιχνίδι»


vstore.gr overfm
vstore workstation



PLANET SPORTS