RADIO

live radio icon

ΤΩΡΑ:  

overfm.gr | Basket League | Τσαλμπούρης: «Ευχαριστώ την οικογένεια του ΠΑΟΚ» [pic]

Σε επιτυχημένη επέμβαση εσωτερικής οστεοσύνθεσης κατάγματος διήθησης του τρίτου μετακαρπίου στο αριστερό του χέρι προχώρησε ο Γιώργος Τσάμπουρα

Αρκετά άτυχος στάθηκε ο Γιώργος Τσάμπουρας, αφού ένας τραυματισμός κατα την διάρκεια της προπόνησης του ΠΑΟΚ τον ανάγκασε να περάσει για πρώτη φορά στην μπασκετική του καριέρα την πόρτα του χειρουργείου.

Ο έμπειρος φόργουοτ/σέντερ υποβλήθηκε σε επέμβαση εσωτερικής οστεοσύνθεσης κατάγματος διήθησης του τρίτου μετακαρπίου στο αριστερό του χέρι και αμέσως μετά έσπευσε να ευχαριστήσει την ομάδα του, αλλά και τον γιατρό που τον ανέλαβε.

Συγκιεκριμένα ο 24χρονος παίχτης ανέφερε, μέσω ανάρτησής του στο Twitter: «Το πρώτο χειρουργείο της καριέρας μου είναι γεγονός. Ευχαριστώ όλη την οικογένεια του ΠΑΟΚ για την στήριξη και ιδιαιτέρως τον γιατρό της ομάδας κ. Γαβριηλίδη. Ραντεβού στα παρκέ»

Η επέμβαση πραγματοποιήθηκε από τον γιατρό του ΠΑΟΚ, χειρούργο ορθοπεδικό Δρ. Ιωσήφ Γαβριηλίδη, στο ιατρικό Διαβαλκανικό Κέντρο Θεασσαλονίκης. Ο Γιώργος Τσάλμπουρας αναμένεται να πάρει εξιτήριο το Σάββατο (20/3) και από την ερχόμενη εβδομάδα θα ξεκινήσει το ειδικό πρόγραμμα μετεγχειρητικής αποκατάστασης.


vstore.gr overfm
vstore workstation



PLANET SPORTS