RADIO

live radio icon

ΤΩΡΑ:  

overfm.gr | NBA | Λίλαρντ: «Ξέρω πως είναι να είσαι άγνωστος» [pic]

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Ντάμιαν Λίλαρντ

O Ντάμιαν Λίλαρντ εντυπωσίασε γι ακόμη μια φορά εντός παρκέ στη νίκη των Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς επί των Νιου Όρλεανς Πέλικανς, ακριβώς το ίδιο όμως έκανε και εκτός παρκέ. Στις δηλώσεις που έκανε σχετικά με αυτά που τον οδηγούν να κάνει τέτοιες εμφανίσεις, όλο και πιό συχνά

Ο διάσημος καλαθοσφαιριστής στάθηκε στη σημασία της δουλείας που έχει ρίξει από μικρός. Αυτό που θεώρησε πιο σημαντικό απ’ όλα είναι η εκτός των γηπέδων συμπεριφορά του και το γεγονός ότι ποτέ δεν έπρεπε να θεωρήσει τίποτα δεδομένο, ώστε να το αποκτήσει.

«Η επιτυχία μου δεν θα ήταν δυνατή χωρίς τη δουλειά. Δεν ήμουν ένας παίκτης με φήμη στο γυμνάσιο, το λύκειο και το κολλέγιο. Έπρεπε να το κερδίσω με την δουλειά μου στο παρασκήνιο. Δεν ήξερα ποτέ αν θα έπαιρνα τα αποτελέσματα και την αναγνώριση για αυτή τη δουλειά που έχω ρίξει.”

Ξέρω πως είναι να είσαι άγνωστος, να παλεύεις για την αναγνώριση, την υποτροφία σε ένα καλό Πανεπιστήμιο και δε ξεχνάω όλα αυτά τα βήματα που χρειάστηκαν για να φτάσω ως εδώ. Βρίσκεται μέσα στη δουλειά μου ακόμα, παρά το γεγονός ότι πλέον έχω την οικογένειά μου, την επιτυχία μου, τις διαφημίσεις και τους χορηγούς. Πειθαρχία και Ταπεινότητα. Αν ξεφύγω από αυτά τα δύο και όσα με έφεραν εδώ παύω να το σέβομαι. Εχω δει τα αποτελέσματα όλη μου την ζωη και τώρα δουλεύω ακόμα περισσότερο, με μεγαλύτερη πειθαρχία και δείχνω ακόμα περισσότερο σεβασμό στους ανθρώπους μου.” σχολίασε ο 30χρονος γκαρντ.

Επιπλέον, ρωτήθηκε ποιο είναι το μυστικό των μεγάλων του σουτ, για το οποίο δήλωσε ότι “όλα είναι θέμα των επαναλήψεων. Βάζεις την δουλειά σου ξανά και ξανά και ξανά, και όταν έρθει η στιγμή έχεις την απαραίτητη αυτοπεποίθηση για να βάλεις αυτό το σουτ. Ξέρεις ότι έβαλες τον χρόνο και ότι αξίζεις να σκοράρεις αυτό το σουτ.


vstore.gr overfm
vstore workstation



PLANET SPORTS