RADIO

live radio icon

ΤΩΡΑ:  

overfm.gr | Super League 1 | Super League: Η Cosmote TV ενδιαφέρεται για την κεντρική διαχείρηση

«Βόμβα» από τη συνδρομητική τηλεόραση, που θέλει να αποκτήσει τα δικαιώματα της Super League.

Σαν «βόμβα» έσκασε στο σημερινό Δ.Σ. της Super League η είδηση ότι η Cosmote TV ενδιαφέρεται για την κεντρική διαχείριση των δικαιωμάτων. Ο πρόεδρος της Λίγκας, Λεωνίδας Μπουτσικάρης, μετέφερε την επιθυμία της συνδρομητικής τηλεόρασης, αλλά το θέμα δεν είναι τόσο απλό.

Η Cosmote TV ενδιαφέρεται για την κεντρική διαχείριση, με την οποία όλοι οι αγώνες της Super League θα μεταδίδονται από τα δικά της κανάλια. Σ΄αυτό υπάρχει, όμως, ένα μεγάλο εμπόδιο, καθώς αρκετές ομάδες έχουν μεμονωμένα συμβόλαια με τη Nova, τα οποία είναι σε ισχύ και για την επόμενη σεζόν.

Η Nova μπορεί να μεταδίδει όλα τα παιχνίδια της Super League, αλλά δεν έχει κάνει συμφωνία για κεντρική διαχείριση, αλλά με κάποιες ομάδες έχει ατομικά συμβόλαια, τα οποία λήγουν το επόμενο καλοκαίρι. Αυτό το γεγονός βάζει μπλόκο στα σχέδια της Cosmote TV, για να πάρει τα δικαιώματα όλων των ομάδων, εκτός και αν «σπάσουν» τα συμβόλαια.

Στο σημερινό Δ.Σ. αποφασίστηκε να δημιουργηθεί μία ομάδα εργασίας με εκπροσώπους των ομάδων, προκειμένου να μελετήσουν τις κινήσεις τους όσον αφορά τα τηλεοπτικά της νέας χρονιάς και να εξετάσουν όλες τις επιλογές τους. Να θυμίσουμε ότι η κεντρική διαχείριση είναι ένα από τα κεντρικά θέματα στα Δ.Σ. της Λίγκας.


vstore.gr overfm
vstore workstation



PLANET SPORTS