RADIO

live radio icon

ΤΩΡΑ:  

overfm.gr | Α1 Γυναικών | Volley League Γυναικών: Καμία απόφαση, όλα μένουν στον… αέρα

Volley League Γυναικών: Δεν βγήκε «λευκός» καπνός για τη συνέχιση του πρωταθλήματος στην τηλεδιάσκεψη της Τρίτης [16/3].

Το… απόλυτο τίποτα έγινε στην τηλεδιάσκεψη της Volley League των Γυναικών την Τρίτη [16/3]. Καμία απόφαση δεν πάρθηκε όσον αφορά τη συνέχιση του πρωταθλήματος. Και αυτό γιατί οι ομάδες περίμεναν την συνεδρίαση της Επιτροπής των λοιμοξιολόγων προκειμένου να πάρουν την απόφασή τους. Όμως αυτή δεν έγινε, με τη συνεδρίαση να παίρνει αναβολή για την προσεχή Παρασκευή. Έτσι εκείνη την ημέρα αναμένεται να πραγματοποιηθεί νέα τηλεδιάσκεψη μεταξύ των ομάδων προκειμένου να παρθεί οριστική απόφαση για τη συνέχιση του πρωταθλήματος.

Ωστόσο, αυτό που είναι το πιο ορατό προς το παρών είναι εφόσον διακοπεί οριστικά το πρωτάθλημα θα γίνει μια άλλη επίσημη διοργάνωση (όπου θα γίνει με καινούργια προκήρυξη και έγκριση μετά από την ΕΟΠΕ) η οποία θα είναι είτε το Κύπελλο είτε το League Cup. Χωρίς ωστόσο να είναι ξεκάθαρο αν θα πραγματοποιηθεί σε «φούσκα» ή αν θα πραγματοποιηθούν αγώνες στις έδρες των ομάδων.

Έτσι για μια ακόμα φορά δεν βγήκε «λευκός» καπνός στη τηλεδιάσκεψη της Volley League των Γυναικών και όλα παραμένουν στον… αέρα όσον αφορά τη συνέχιση και του φετινού πρωταθλήματος. Να θυμίσουμε ότι σε όλο αυτό παίζει ρόλο το γεγονός ότι απομένουν ακόμα αρκετές αγωνιστικές προκειμένου να ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα, υπάρχουν και τα play off μιας και υπάρχουν δύο όμιλοι και έτσι δεν μπορεί να προκύψει πρωταθλητής, ενώ υπάρχουν και οι αγωνιστικές υποχρεώσεις των Εθνικών ομάδων όπου η CEV έχει τονίσει στις ομοσπονδίες ότι τα εγχώρια πρωταθλήματα πρέπει να έχουν ολοκληρωθεί μέχρι το τέλος Απριλίου.


vstore.gr overfm
vstore workstation



PLANET SPORTS