RADIO

live radio icon

ΤΩΡΑ:  

overfm.gr | LIFESTYLE | The Weeknd : Η αλήθεια πίσω απο το τραγούδι “Save Your Tears”

Ο The Weeknd έδωσε συνέχεια στο saga του «After Hours» με το νέο music video για το τραγούδι «Save Your Tears» . Το τραγούδι φαίνεται πως έχει γραφτεί για μια κοπέλα αλλά όχι για την Bella Hadid όπου  βρίσκεται  σε σχέση ο τραγουδιστής αυτή την περίοδο αλλά για την πρώην του Selena Gomez. Υπάρχει βαρύς […]

Ο The Weeknd έδωσε συνέχεια στο saga του «After Hours» με το νέο music video για το τραγούδι «Save Your Tears» .

Το τραγούδι φαίνεται πως έχει γραφτεί για μια κοπέλα αλλά όχι για την Bella Hadid όπου  βρίσκεται  σε σχέση ο τραγουδιστής αυτή την περίοδο αλλά για την πρώην του Selena Gomez.

Υπάρχει βαρύς συμβολισμός στο μουσικό βίντεο των τεσσάρων λεπτών , με μία γυναίκα να έχει έντονη ομοιότητα με την πρώην ερωμένη του Selena Gomez η οποία είναι το μόνο άτομο στο video clip εκτός από τον The Weeknd που δεν φοράει μάσκα.

Ο χαρακτήρας του την φέρνει στη σκηνή μαζί του, έχει ένα όπλο πίσω από την πλάτη του , τα φώτα σβήνουν και ξαφνικά είναι στα χέρια της, στο κεφάλι του, αλλά δεν θέλει να πυροβολήσει.

Επίσης στα 2:06 λεπτά του τραγουδιού ο τραγουδιστής ψιθυρίζει «Selena» όπου είναι το όνομα της πρώην κοπέλας του.

Από την άλλη η νεαρή τραγουδίστρια έχει βγάλει ένα τραγούδι για τον Weeknd μετά τον χωρισμό τους το «Crowded room» . Ο τραγουδιστής στην αρχή του «Save Your Tears» λέει «I saw you crying in the crowded room». Όπως φαίνεται αυτός ο στοίχος δεν είναι γραμμένος τυχαία…

 Δείτε την ομοιότητα της ηθοποιού που παίζει στο music video με την Selena Gomez:

selena gomez versus the weeknd's selena gomez lookalike

Η τραγουδίστρια στην παραπάνω φωτογραφία βρισκόταν στο video clip του τραγουδιού της «Dance Again»

Από ότι φαίνεται ο τραγουδιστής δεν έχει ξεπεράσει ακόμη την πρώην του….


vstore.gr overfm
vstore workstation



PLANET SPORTS