RADIO

live radio icon

ΤΩΡΑ:  

overfm.gr | Super League 1 | ΑΕΚ: Επιστροφή στις προπονήσεις για Μιτάι, επανέρχεται και ο Μπακάκης

Ο Μάριο Μιτάι  ξεπέρασε το διάστρεμμα που είχε υποστεί, πριν από λίγες ημέρες και σήμερα (11/03) προπονήθηκε σε κανονικούς ρυθμούς.

Ο Μάριο Μιτάι  ξεπέρασε το διάστρεμμα που είχε υποστεί, πριν από λίγες ημέρες και σήμερα (11/03) προπονήθηκε σε κανονικούς ρυθμούς μαζί με τους υπόλοιπους συμπαίκτες του. Έτσι, ο Μανόλο Χιμένεθ μπορεί να τον υπολογίζει, ενόψει της τελευταίας αναμέτρησης της κανονικής περιόδου, με τον Βόλο (14/03, 19:00.)

Από την άλλη, εκτός έμειναν οι Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι, Κώστας Γαλανόπουλος και Μουαμέρ Τάνκοβιτς που ακολούθησαν ατομικά προγράμματα εκγύμνασης, ενώ ο Αντρέ Σιμόες έκανε θεραπεία.

O Μιχάλης Μπακάκης έμεινε και αυτός εκτός, αλλά το πιθανότερο είναι ότι θα μπει αυτή την εβδομάδα, χωρίς να σημαίνει ότι θα υπολογίζεται για Βόλο. Μέχρι το Σάββατο πάντως, αναμένεται να επιστρέψει και εκείνος σε κανονικό πρόγραμμα.

Για τον αγώνα με τον Βόλο, δεν υπολογίζεται ο τιμωρημένος Λόπες, ενώ ο Νέλσον Ολιβέιρα προπονήθηκε κανονικά την Τετάρτη (10/03) και θα είναι έτοιμος για το παιχνίδι της Κυριακής.


vstore.gr overfm
vstore workstation



PLANET SPORTS