RADIO

live radio icon

ΤΩΡΑ:  

overfm.gr | Εθνικές Ομάδες | Κόλλησαν στο «μηδέν» οι Ιταλοί, εντυπωσίασε η Δανία

Στο 0-0 έμεινε το ντέρμπι της Γαλλίας με την Πορτογαλία, ενώ στο “μηδέν” κόλλησαν και οι Ιταλοί με τους Πολωνούς, σε αντίθεση με την Δανία η οποία εντυπωσίασε.

Το ντέρμπι της αγωνιστικής μεταξύ της Γαλλίας και της Πορτογαλίας, έμεινε στη “λευκή” ισοπαλία, ενώ στο 0-0 ολοκληρώθηκε και η αναμέτρηση της Πολωνίας με την Ιταλία. Εντυπωσιακό ήταν το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της Δανίας, το οποίο “διέλυσε” με σκορ 0-3 την, κατώτερη των περιστάσεων, Ισλανδία.

Οι Ιταλοί, ήταν καθ’όλα ανώτεροι των Πολωνών, ωστόσο οι αποκρούσεις του Φαμπιάνσκι και η αστοχία της ομάδας ήταν αρκετά, ώστε να τούς αναγκάσουν να κολλήσουν στο μηδέν. Η ομάδα του Μανσίνι, παραμένει στην κορυφή του πρώτου ομίλου του Λιγκ Α του Nations League, με 5 βαθμούς. Την επόμενη αγωνιστική θα υποδεχθεί την Ολλανδία, στο μεγάλο ματς του ομίλου.

Το ντερμί μεταξύ της Γαλλίας και της Πορτογαλίας ήταν η μεγαλύτερη απογοήτευση της ημέρας. Το ματς, από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτο, ήταν απολύτως μοιρασμένο, χωρίς πολλές ευκαιρίες, αλλά και χωρίς κανένα τέρμα. Στο 74′, ο Πέπε έγραψε το 1-0, ωστόσο το τέρμα του ακυρώθηκε ως οφσάιντ. Κατά τα άλλα, οι ομάδες είχαν από μία πολύ καλή στιγμή εκατέρωθεν, με τους Γκριζμάν και Φέλιξ να τις σπαταλούν αντίστοιχα.

Η έκπληξη της βραδιάς, ήταν η Δανία. Σίγουρα, το γεγονός πώς κέρδισε δεν αποτελεί καμία έκπληξη, ωστόσο το σκορ και η απόδοσή της, προκαλούν. Οι Δανοί, ήταν καταιγιστικοί σε όλο το 90λεπτο, δημιουργώντας συνεχώς ευκαιρίες, ενώ δεν απειλήθηκαν σχεδόν καθόλου. Το τελικό 0-3, ίσως και να ευχαριστεί, σε τελική ανάλυση την ομάδα της Ισλανδίας περισσότερο από ότι εκείνη της Δανίας. Η Δανία, την επόμενη αγωνιστική φιλοξενεί την Αγγλία και κάτι μού λέει, πώς ο Σάουθγκεϊτ και οι παίκτες του δεν θα περάσουν καθόλου εύκολα. Η Ισλανδία φιλοξενεί το Βέλγιο, με στόχο να επιστρέψει στις καλές εμφανίσεις.

 

Τα τελευταία αποτελέσματα του Λιγκ Α:

Πολωνία 0-0 Ιταλία

Γαλλία 0-0 Πορτογαλία

Ισλανδία 0-3 Δανία (Σίγκουργιόσον αυτ. 45′,  Έρικσεν 46′, Σκοβ 61′)

 

 


vstore.gr overfm
vstore workstation



PLANET SPORTS